sexta-feira, 25 de maio de 2012

Especial: Irmandade e o Mundo - Noruega

Viva amantes da Irmandade!

Agarrem os casaquinhos, pois hoje, o nosso Especial, Irmandade e o Mundo, leva-nos para Norte. Mais precisamente, Noruega. No país a série chama-se Den sorte dolks brorskap.Beth er 25 år og jobber i en lokalavis. Moren hennes døde da hun ble født og hun har aldri fått vite hvem som er faren hennes. En bil eksploderer utenfor en lokal bar og mannen som omkommer viser seg å være Beths far. Han er vampyr, og har alltid passet på henne på avstand. Nå får Beth en ny vokter. Wrath er vampyrenes leder, og den eneste som kan hjelpe Beth inn i vampyrenes verden.


Rhage er en av brødrene i Den sorte dolks brorskap. Han er meget lidenskaplig, både når det gjelder å krige og å elske. Men det hviler en forbannelse over ham. Mary Luce kastes inn i vampyrverden, og blir fort avhengig av Rhages beskyttelse. Tiltrekningen mellom dem er ikke til å ta feil av. I det fiendene nærmer seg må Mary Luce kjempe for evig liv sammen med mannen hun elsker.


Zsadist er full av arr både inni seg og utenpå. Som barn ble han kidnappet og holdt i fangenskap. Selv om han nå er en av krigerne i Den sorte dolks brorskap, plages han fortsatt av mishandlingen han ble utsatt for. Han bærer på et uslokkelig raseri. Sinnet er hans følgesvenn inntil han redder Bella, en hunn som er blitt fanget av fienden.

Ekspolitimannen Butch O'Neil er det eneste menneske som har fått innpass i Den sorte dolks brorskap. Han brenner etter å ta del i vampyrenes krig mot lesserne. Han er villig til å ofre livet for å redde vampyrrasen og Marissa. Da Butch ofrer seg for å redde en sivilist, blir han selv offer for en av vampyrenes verste fiender, Omega. Han blir liggende livløs etter det fatale møtet, og det er ren flaks at han blir funnet av Broderskapet.


Vishous er en vampyr som kan se inn i fremtiden. Han kan ikke stoppe synene, og heller ikke forhindre at noe av dette skjer. En dag blir han alvorlig skadet og sendt til sykehuset. Dr. Jane Whitcomb redder livet hans. Vishous betror seg til henne om sin fortid og sine kvaler. For første gang er han lykkelig. Men det kan umulig vare, for hans skjebne er beseglet.


Phury er Zsadists tvillingbror, og hans lojalitet mot Broderskapet er urokkelig. Han har påtatt seg det tunge ansvaret å besvangre førti hunner for at rasen deres skal overleve. Hans første kone er Den utvalgte, Cormia. Hun vil ha kroppen og hjertet hans for seg selv.


Rehvenge lever i skyggene, som halvt vampyr og halvt sympath. Sympather får energi ved å manipulere andres følelser, og er fiender av vampyrene. Nå er Rehvs identitet i ferd med å bli avslørt, og han vender seg til det eneste lyset i hans stadig mørkere verden. Elena er en kvinnelig vampyr. Og hun er den eneste som kan redde Rehv fra evig fordømmelse.


John Matthew var uvitende om vampyrslektningene sine da han ble funnet. Nå blir han tvunget til å analysere alle sider ved seg selv for å stå rustet i kampen mot ondskapen. Drapskvinnen Xhex har følelser for John som hun prøver å ignorere.
Até a próxima sombra...Fonte

0 comentários: